Unborn 8.0 Black Pointer

Ledtråd till kommande uppdatering?

Hej allihopa! Idag när jag var och tittade I Governor's fall märke jag någonting som fick mig att fundera lite. En möbelbutik! För alla nya läsare på min blogg så är det värt att veta att jag skrev ett inlägg ett tag sen om möblerna man fick i ett uppdrag en gång. Jag beskrev hur dessa möbler eventuellt skulle kunna användas till inredning i ett "köpbart" hus. Klicka in på denna länken så kan du läsa lite mer om just det, hehe: 
http://lydianorthfall.blogg.se/2017/may/kopa-ditt-egna-hus-pa-star-stable-online.html
 
Tillbaka till möbelbutiken igen! Detta måste ju vara någon slags ledtråd på framtida uppdrag, jag menar det kanske är så att man senare i spelet kommer kunna köpa möbler till sitt hus/hemstall från just denna butik. Gud vad coolt! 
  
I bilden ser man en soffa och ett soffbord, samt lite krukor och dekorationer. Dem ser väldigt välgjorda ut, känns ju lite onödigt att jobba på såna små detaljer om det inte skall användas senare i spelet. Det står ju också "OPENING SOON" vilket betyder öppnar snart. Vad tror ni? Kommentera gärna! Jag hoppas verkligen detta är något som tas upp i kommande uppdrag, är så nyfiken!
 
 
 


Jaaa hus!

2017-11-16 // 16:42:01

Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: