Unborn 8.0 Black Pointer

Uppdatering

Hej allihopa, och välkomna till denna veckas sockersöta uppdatering!

Jamie Olivetree behöver dina coola kunskaper!
Virrpannan till bagade vid namn Jamie Olivetree behöver återigen din hjälp! Hon är riktigt upptagen med sitt bakande och skulle verkligen behöva din hjälp med att ta emot och leverera beställningar till Eponas invånare.
För att kunna påbörja dessa uppdrag måste du ha nått ryktesnivån Gillad med Jamie Olivetree. Det betyder att även ni som tidigare arbetat med henne kommer behöva lite mer rykte innan ni kan hoppa in i all action igen!
 
Fortsätt hjälpa Jamie!”/>
<strong>Fortsätt hjälpa Jamie!</strong><br/><br/>

<strong>Möt ekorrarna från Firgrove!</strong><br/>
I Firgrove kommer ni från och med nu kunna hitta en liten butik som säljer de sötaste ekorrarna man kan tänka sig! Det finns tonvis med ekorrar kring Firgrove, och i denna butik finns även en av de långörade små djuren från Firfall, långt bortom Jorbergen! Kuta över till Firgrove så snabbt du bara kan för att ta dig en titt på de här små sötnosarna!<br/><br/>

<img src=
Fortsätt hjälpa Jamie!

Möt ekorrarna från Firgrove!
I Firgrove kommer ni från och med nu kunna hitta en liten butik som säljer de sötaste ekorrarna man kan tänka sig! Det finns tonvis med ekorrar kring Firgrove, och i denna butik finns även en av de långörade små djuren från Firfall, långt bortom Jorbergen! Kuta över till Firgrove så snabbt du bara kan för att ta dig en titt på de här små sötnosarna!

De sötaste ekorrarna på Jorvik!

Nya sadelväskor!
För att kunna ta med dig ett husdjur på sina äventyr behöver du en sadelväska, och varför skulle ditt kära husdjur inte få resa i stil? I Firgrove finns nu också en ny butik där du kan köpa massor av nya sadelväskor så du alltid kan känna dig cool då ditt husdjur är med dig och din häst ute på vägarna! 

Speciellt erbjudande!
Vi vill hjälpa alla att få Spirit till sitt stall så snart som bara möjligt! Därmed kommer vi ha ännu en supercool helg med Dubbla Star Coins som sätter igång på fredag! Miraderoäpplet kan bli ditt den här helgen - men var snäll och använd det inte till äppelpaj.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand förbereder sig för en vecka med många affärer och de kommer vara redo att möta dig vid Västkobbens Fiskeby nästa vecka.

Star Stable Game News
Med start från förra veckan kommer vi inte visa Star Stable Game News här på vår webbsida, men ni kommer kunna hitta avsnitten på våra sociala medier! Matilda och Game Master Ylva kommer finnas där under några fler veckor innan deras mycket välförtjänta sommarlov börjar. 

Ha en fin vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: