Unborn 8.0 Black Pointer

Bli vän med Spirit

Nu har jag vart inne en stund på Starstable och gjort några uppdrag på Spirit-uppdateringen. Man förstår att den är genomtänkt och jag tycker faktiskt det är praktiskt och smart att alla andra spelare inte syns till, oavsett om det är en bugg eller inte. Det blir lättare att genomföra uppgifterna Spirit ger till en och uppdraget "förstörs" inte av attman helt plötsligt ser en hel bunt spelare springa mot samma håll.
 
Spirit the Stallion images Spirit Wallpapers HD wallpaper and ...
 
 Utan att säga alldeles för mycket så tycker jag att uppdragen inte är allt för svåra, som jag faktiskt trodde att de skulle vara från början.
Vilket är bra till viss del, men om de är alldeles för lätta kommer ju fler "tämja" Spirit lättare, snabbare och därmed kommer ALLA springa runt med honom tillslut, hihi. Förhoppningsvis kommer hypet lägga sig lite, tidigare idag var det enda som stod i Globalchatten "VART ÄR SPIRIT?? ALLIHOPA SPRID UT ER!" osv osv. Jag tror dock att starstable-teamet uppskattar när spelare visar engagemang, och de tar det nog som positiv kritik för uppdateringen.
 
 
Jag gillar verkligen dessa uppdateringar då man måste bygga upp rykten för att kunna köpa hästar, tex som med fjordingarna i Dinodalen. Det får dem att bli mer unikare och när man sedan rider runt på dem blir det nästan som en medalj för att man klarat av uppdraget.
 
Hinner nog inte skriva så mycket mer idag för skall sova, men planerar mer åsikter kring spirituppdateringen på bloggen till imorgon! Godnatt!
 
 
En väldigt fin sång från filmen Spirit som ni borde lyssna på om ni inte redan hört :,)
Den gör mig ännu tröttare än vad jag redan är.
 
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: