Unborn 8.0 Black Pointer

Nya Valedale

Jag har bara en sak att säga, jag älskar det! Nej, men seriöst. Det är så himla fint och konstigt nog älskar jag den blåa utstickande detaljen på fönstrerna (vilket de flesta verkar ogilla). 
 
Mina favoritdelar i uppdateringen:
Defintivt murgrönan på husen. Det lägger en mysigare känsla på Valedale-stället och ger mer effekt till "druid"-temat. Jag tvivlar på att det fanns murgröna på väggarna innan, men det är mer synligt nu isåfall.
 
Taket! Jag gillar hur det liksom böjer sig nedåt, liknar ett halmtak. Detta var det första jag la märke till efter uppdateringen, ett stort plus!
 
Designen på Avalons och Elizabeths hus är superfint! Färgerna har de satt helt rätt och jag gillar mönstret på fönsterna.
 
Till sist, att de faktiskt gjorde om alla hus i Valedale. Jag trodde inte direkt att de skulle lämna enbart ett hus som vanligt, men jag blev lite skeptiskt först att de bara skulle göra ena sidan av Valedale (av någon anledning) ;D
 
Någonting som skulle kunna förändras:
Jag vet inte riktigt, jag gillar faktiskt hur det blev. Men det hade varit coolt om de fanns fler hus att gå in i, till exempel Elizabeths eller Avalons.
 
Bra gjort SSO-team!
 

 
Inlägget om vad uppdateringen innehåller hittar ni nedanför.
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: