Unborn 8.0 Black Pointer

Ny uppdatering!

Välkomna till denna veckas uppdatering där ni kommer att kunna skaffa helt nya och söta vänner, och även ett helt nytt utseende för Valedale!

Valedale: Tillfixat, Det ser bra ut!
Som ni redan vet, så har ny och snygg grafik för spelet poppat upp lite här och var i Jorvik under de senaste månaderna, detta för att vårt episka designgäng har polerat upp och snyggat till de grafiska detaljerna i allas favoritområden. Näst upp på tur för dessa grafiska förbättringar: Valedale!
 
Det ser bra ut Valedale!

Våra designers är superglada och tacksamma för alla de fina kommentarerna de fått från er, för sitt arbete med de tidigare uppdateringarna, så från dem alla, till er alla: tack för allt stöd och all kärlek! Vi hoppas att ni kommer att gilla de nya förbättringarna lika mycket som de tidigare!

Nöff! Nöff!
För att fira Valedales nya fräscha look, så har det dykt upp en alldeles särskild besökare där… Gunnar Grisöra har bestämt sig för att ta med sig sina söta små grisvänner till Valedale, och han ger dig möjligheten att få ta med dig en alldeles egen liten gris hem!
 
Nöff! Nya vänner för din sadelväska är här!

Gunnar har svarta, vita och prickiga griskultingar till salu under denna veckan endast, och han är jätteglad över att få låta er adoptera en helt ny vän som kan följa med dig i din sadelväska när du beger dig ut på äventyr runt om i Jorvik.

Ta en tur till Valedale, hälsa på hos Gunnar och ta en titt på dessa supersöta små kultingar!

Nya Kläder
Ett lass med nya kläder har landat i Gallerian, och de bara väntar på att du ska åka dit och prova ut dem! Så hämta ditt busskort och ta en tur till Jorvik Citys Galleria så att du inte missar något!

Hoppas att ni alla får en alldeles fantastisk vecka!
Massor av kramar från hela Star Stable-gänget.
 
Jag gör en "review" när man kan komma in på servern igen, men det ser riktigt spännande ut härifrån ;D
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: