Unborn 8.0 Black Pointer

De nya frisyrerna

Men hallå, titta vad snygga! Det två hårstilarna är så himla söta med flätorna, det är verkligen fantastiskt hur SSO-teamet har fått till det så bra.  Man ser verkligen att de lagt ner tid på detta. Min favorit är nog frisyr 1 även fast 2:an också är väldig snygg, det blir antaligen den frisyren jag kommer köpa inom en snar framtid. Blir nog att byta ansikte innan jag köper ett nytt hår också, hihi. 
 
Kan inte heller låta bli att ta upp tavlan med transporten där bakom min karaktär. De brukar ju faktiskt oftast befinna sig nära stall och byggnader etc. Tror ni det kommer finnas något hemstall i Mistfall? Jag hoppas verkligen det, kan tänka mig att det skulle vara väldigt mysigt att bo där utifrån bilderna vi har fått från det kommande Mistfall ;) 
 
Frisörsalongen är ju också inspirerad av Mistfall, eller ja, mer exakt; ägaren av salongen kommer därifrån! Betyder det att det kommer komma ännu mer hår som vi kommer kunna ta del av nu när ett helt nytt område öppnas? Jag hoppas det iallafall. Det återstår bara att vänta och se, haha. 
 
Frisyr nummer 1.
 
 
Frisyr nummer 2.
 
Kommer ni köpa något av dem?
 
 
 


Min favorit är också nummer ett! Ps. Jätte bra blogg :D

Svar: Tack, vad kul att höra! ♥
LYDIA NORTHFALL

2017-11-17 // 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: