Unborn 8.0 Black Pointer

Uppdatering

 
Hej StarFam! Stjärnorna skiner verkligen den här veckan, eller hur?

Nya spelarkontroller!
Vårt team har jobbat stenhårt med att förbättra allt du ser i Star Stable under det här året, och nu är vi framme vid spelarkontrollerna! Först och främst har vi gjort några ändringar med kameran, vilket betyder att du kommer se allt i spelet på ett aningens annorlunda sätt. När du kliver av din häst kommer du också märka att din karaktär är lättare att styra än tidigare. Vi kommer fortsätta att förbättra det här lite då och då för den bästa möjliga spelupplevelsen. Förändringar kan ibland kräva att man vänjer sig lite vid dem, så hoppa in i spelet och börja testa - och dela gärna med er av er feedback till oss så vi får veta vad ni tycker!
 
Testa den nya styrningen!
Testa den nya styrningen!

14 nya Guldstjärnor!
Just det! Den här veckan har vi lagt till 14 nya Guldstjärnor i spelet! Dessa stjärnor kommer inte ge några extra fördelar i spelet, men det är allt lite coolt att ha samlat alla - det betyder nämligen att du känner till Jorvik utan och innan!
Medan några av dessa stjärnor fungerar precis som de alltid har gjort (du behöver bara ställa dig intill stjärnan och klicka på den) så kan vissa bara hittas om man gör något speciellt… Testa att klicka på allt som ser lite skumt ut, testa att prata med folk runtom ön och kanske du också behöver ta med dig några vänner - du kommer behöva dem för det här, lita på oss. Några av stjärnorna är riktigt kluriga att hitta, men vi vet hur mycket ni gillar en utmaning!
 
Kan ni hitta de nya, kluriga stjärnorna?
Kan ni hitta de nya, kluriga stjärnorna?

Vårfestivalen är tillbaka!
När vi firade Vårfestivalen för ett par veckor sedan verkade Marley vara på ett lite skumt humör och det var flera av er som inte kunde påbörja hans uppdrag. Vi har tagit oss ett snack med Marley och nu ska ni alla kunna spela uppdragen för att få den roliga potatiströjan! 

Hästmarknaden
Kila över till Västkobbens Fiskeby om du vill säga hej till Eddie och Ferdinand den här veckan! 

Star Stable Game News
Om du vill se veckans avsnitt med Matilda och Game master Ylva vet du vart du hittar dem!

Ha en strålande vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: