Unborn 8.0 Black Pointer

Nya frisyrer till Star Stable Online

Någonting jag verkligen skulle vilja se i framtidens SSO är nya frisyrer. De som vi har nu är fina absolut, men det finns hårstilar runt om i Jorvik på NPCS som inte spelare kan köpa i butik, som också är väldigt fina. Det hade varit roligt om SSO-team hade gjort dessa hår tillgängliga för spelare också. Här kommer några exempel:
Frisyr 1.
Denna frisyren är sååååå söt... Om "bullarna" hade suttit lite längre ner hade man också kunnat ha en hjälm över så spelare kunnat använda den. Verkligen en önske-frisyr.  Det hade också varit gulligt om det hängde ut två lockar vid sidorna av luggen, eller vad tror ni? Om den fanns i butik hade jag köpt den i antingen ljusbrunt eller svart.
Frisyr 2.
Denna frisyren är absolut en av de snyggaste i Jorvik! Den hade passat så bra med typ en keps på. Jag gillar den korta luggen på frisyren och hur långt och rakt håret är. Jag skulle kunna tänka mig hårstilen i blont, ljusbrunt eller svart. Rosa hade också varit superfint! Om man skulle vilja göra en annan variant av det hade det varit gulligt med denna frisyren fast lite lockig/krullig.
Frisyr 3.
Detta håret är lite speciellt då det har en fin liten fläta över det utsläppta håret. Det finns inget liknande i butik och det hade varit så kul om spelare kunde ta del av det. Om det hade fixats till lite osv. så hade det vart såå snyggt. Hade definitivt köpt det om håret kom i svart! Det kanske blir lite svårt med hjälm dock men det skulle nog kunnat lösas.
Frisyr 4.
Sist men inte minst,,, den här superfina frisyren! Detta är verkligen ett önske-hår och sen första gången jag såg NPC:n har jag längtat efter att håret skall komma till butik. Det är väldigt långt vilken jag gillar och från framsidan är håret mycket unikt. Jag gillar hur det hänger ner på sidorna vid ansiktet och att resten av håret ligger över ryggen. Om jag skulle köpt denna frisyren skulle jag nog dock velat ha det mer som i frisyr 2. då det håret är rakt och mer "kompakt", hehe. På denna frisyren är håret lite spretigt, vilket iförsig också är fint.
 
Även om inte SSO har i tanke att lägga in några av dessa frisyrer, så hoppas jag iaf att det kommer nya hårstilar. Jag har börjat tröttna lite på de som redan finns. Fast sen tror jag också att det finns viktigare saker att jobba på innan nya hår liksom, tex. huvuduppdrag. Har ni några önskefrisyrer? Vad tycker ni?
 
 
 
 


Jag vill ha krulligt hår i spelet cX

2017-05-28 // 10:12:54

Jättebra idé! Hade älskat att kunna ha sånt hår som Sunshine eller Johanna i Jorvik stallet :)

Svar: Johanna har också superfint hår!
LYDIA NORTHFALL

2017-05-28 // 20:56:43

Tatianas frisyr är jättesöt :3 Johanna i Jorvik stallet är också en favorit ;)

2017-05-31 // 06:29:05

Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: