Unborn 8.0 Black Pointer

Nu är Spirit min!

Nu är jag beundrad med Spirit och han står i mitt stall, yay ♥ Jag kommer nog inte rida runt på honom sådär superofta, men det är kul att ha som "samlingsobjekt" i framtiden, hehe. Han stannar ju inte för evigt!
 
 
Jag hoppas det kommer fler uppdrag som det här, kanske inte lika intensivt, hehe, men ett liknande där man måste leta, utföra uppgifter och uppnå en viss status innan man kan köpa hästen.
 
 Det sämsta med Spirit-uppdraget var inte de som skrek "VART ÄR SPIRIT" i global (även fast det var ganska jobbigt det med) utan det var dem som klagade på det. Till och med startade konflikter kring det. SSO-team skrev klart och tydligt att vi skulle hjälpa varandra med detta, då kan man verkligen undra sig varför vissa blir defensiva så fort någon frågar vart Spirit håller hus?
Till nästa gång (om det blir en nästa gång förstås) önskar jag att det hålls en bättre ton mellan spelare. Det blir både roligare för oss spelare men också SSO-team. Ingen blir glad av konflikter, eller hur? ♥
 
 
Det positiva med uppdraget väger dock över på allt det negativa, det är verkligen kul att se så många spelare engagerade i samma sak. "Skall vi leta tillsammans?" "Vi sprider ut oss och skriver sedan i global om vi hittar något!" Jag tyckte det var jättefint att se spelare samarbeta med varandra. Jag tror att om vi fortsätter så här kan vi bevisa att vi klarar av flera uppdrag där man kan samarbeta med andra spelare. Hade det inte varit kul om det fanns uppdrag i spelet som man utförde två och två?
Skriv gärna i kommentarerna vad ni tycker om uppdraget.
 
 
 
 
 


Jag tycker om det.

Svar:
LYDIA NORTHFALL

2017-05-21 // 17:45:47

Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: