Unborn 8.0 Black Pointer

Starthästen och varför den är så unik

 Det här är min starthäst. Det är inte ofta man ser spelare rida runt med sina starhästar nu för tiden, och för att vara ärlig så gör jag inte det heller så ofta. Jag tycker dock man borde uppskatta den mer, det finns så mycket unikt med ens starthäst. Till exempel:
 
Det är den enda hästen du får "designa" själv; de andra hästarna i Star Stable köper man som de är, vilket gör just starthästen så unik. Din starthäst har sitt egna unika utseende som du själv valt hur det skall se ut. Vare sig den ser heltokig eller normal ut, så kommer den alltid vara unik.
 
Den är magisk; din starthäst är ju magisk! Om inte punkten innan övertygade dig om att starthästen behöver mer uppskattning så kommer denna göra det. Starthästen är en soulrider-häst och därmed väldigt speciell till skillnad från de andra hästarna i ditt stall. I några delar av huvuduppdraget visar starthästen på att den kan utöva vissa magiska konster osv.
 
Den kommer alltid vara där för dig; bokstavligen, din starthäst är så pass viktig att det måste vara den du gör vissa delar av huvuduppdraget med. Som sagt innan, det är din egna soulrider-häst och det är den hästen du har det starkaste band med på Jorvik. Är inte det coolt?
 
Jag gillar verkligen min starthäst, och jag ska definitivt börja rida den mer. Min häst heter Windchaser, vad heter din?
 
 
 
 
 
 
 


Hittade just hit till din blogg och måste säga att den verkar vara väldigt välskriven och intressant! Lycka till i fortsättningen :) Min starthäst heter Foxpepper och är en söt fux ^^

Svar: Åhh tack vad härligt att höra! Bra val med fux, fuxar är så fina <3
LYDIA NORTHFALL

2017-05-20 // 15:16:51

Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: