Unborn 8.0 Black Pointer

» Nya uppdateringen; hiss eller diss?

Hejsan! Har haft fullt upp idag men jag tror jag hinner klämma in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Jag tänkte alltså prata om den nya uppdateringen, eller mer specifikt, den nya styrningen i spelet. 
De nya spelarkontrollerna har fått blandad kritik men väger dock över mot det negativa hållet. Personligen tycker jag det är skönt att spelet piffas upp ibland, till exempel när stallen runt om i spelet fixades till såsom Firgrove, Valedale etc.
 
Uppdateringen ger styrningen en riktig cool effekt på det sättet att kameran flyttas bakåt när man galopperar med hästen, karaktären ges en större frihet att röra sig och nu kan man bland annat gå baklänges med sin karaktär( jag kan tänka mig att detta kommer leda till en hel del dance-battles då det nästan ser ut som att man moonwalkar,hihi)!
 
 
Jag förstår om spelare är besvikna över uppdateringen, kanske förväntat sig något annat. Det är fullt förståerligt även för mig som faktiskt gillade uppdateringen. Dock tycker jag vi borde ha i åtanke att SSO-teamet lägger ner mycket tid på att vi spelare skall få en sån bra spelupplevelse som möjligt. På deras nyhetssida skriver dem såhär:
Vårt team har jobbat stenhårt med att förbättra allt du ser i Star Stable under det här året, och nu är vi framme vid spelarkontrollerna!
 
Jag kan inte tänka mig hur dem känner nu när dem inte bara fått negativ kritik, utan också en hel del otrevliga kommentarer om uppdateringen de jobbat så hårt på. Till nästa gång något liknande händer hoppas jag verkligen att spelare tar det hela med en gnutta salt. Det gäller inte liv och död, det är ju faktiskt ett barnspel. Vi spelar för att ha kul! Ibland blir det inte som man tänker sig helt enkelt. Nu får vi ta och rycka upp oss lite grann, leva upp till den "communitygemenskapen" SSO-teamet ansåg att vi hade för några dagar sedan. 
 
 
Vad tycker ni om uppdateringen?