Unborn 8.0 Black Pointer

» Nya uppdateringen; hiss eller diss?

Hejsan! Har haft fullt upp idag men jag tror jag hinner klämma in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Jag tänkte alltså prata om den nya uppdateringen, eller mer specifikt, den nya styrningen i spelet. 
De nya spelarkontrollerna har fått blandad kritik men väger dock över mot det negativa hållet. Personligen tycker jag det är skönt att spelet piffas upp ibland, till exempel när stallen runt om i spelet fixades till såsom Firgrove, Valedale etc.
 
Uppdateringen ger styrningen en riktig cool effekt på det sättet att kameran flyttas bakåt när man galopperar med hästen, karaktären ges en större frihet att röra sig och nu kan man bland annat gå baklänges med sin karaktär( jag kan tänka mig att detta kommer leda till en hel del dance-battles då det nästan ser ut som att man moonwalkar,hihi)!
 
 
Jag förstår om spelare är besvikna över uppdateringen, kanske förväntat sig något annat. Det är fullt förståerligt även för mig som faktiskt gillade uppdateringen. Dock tycker jag vi borde ha i åtanke att SSO-teamet lägger ner mycket tid på att vi spelare skall få en sån bra spelupplevelse som möjligt. På deras nyhetssida skriver dem såhär:
Vårt team har jobbat stenhårt med att förbättra allt du ser i Star Stable under det här året, och nu är vi framme vid spelarkontrollerna!
 
Jag kan inte tänka mig hur dem känner nu när dem inte bara fått negativ kritik, utan också en hel del otrevliga kommentarer om uppdateringen de jobbat så hårt på. Till nästa gång något liknande händer hoppas jag verkligen att spelare tar det hela med en gnutta salt. Det gäller inte liv och död, det är ju faktiskt ett barnspel. Vi spelar för att ha kul! Ibland blir det inte som man tänker sig helt enkelt. Nu får vi ta och rycka upp oss lite grann, leva upp till den "communitygemenskapen" SSO-teamet ansåg att vi hade för några dagar sedan. 
 
 
Vad tycker ni om uppdateringen? 
 

» Uppdatering

 
Hej StarFam! Stjärnorna skiner verkligen den här veckan, eller hur?

Nya spelarkontroller!
Vårt team har jobbat stenhårt med att förbättra allt du ser i Star Stable under det här året, och nu är vi framme vid spelarkontrollerna! Först och främst har vi gjort några ändringar med kameran, vilket betyder att du kommer se allt i spelet på ett aningens annorlunda sätt. När du kliver av din häst kommer du också märka att din karaktär är lättare att styra än tidigare. Vi kommer fortsätta att förbättra det här lite då och då för den bästa möjliga spelupplevelsen. Förändringar kan ibland kräva att man vänjer sig lite vid dem, så hoppa in i spelet och börja testa - och dela gärna med er av er feedback till oss så vi får veta vad ni tycker!
 
Testa den nya styrningen!
Testa den nya styrningen!

14 nya Guldstjärnor!
Just det! Den här veckan har vi lagt till 14 nya Guldstjärnor i spelet! Dessa stjärnor kommer inte ge några extra fördelar i spelet, men det är allt lite coolt att ha samlat alla - det betyder nämligen att du känner till Jorvik utan och innan!
Medan några av dessa stjärnor fungerar precis som de alltid har gjort (du behöver bara ställa dig intill stjärnan och klicka på den) så kan vissa bara hittas om man gör något speciellt… Testa att klicka på allt som ser lite skumt ut, testa att prata med folk runtom ön och kanske du också behöver ta med dig några vänner - du kommer behöva dem för det här, lita på oss. Några av stjärnorna är riktigt kluriga att hitta, men vi vet hur mycket ni gillar en utmaning!
 
Kan ni hitta de nya, kluriga stjärnorna?
Kan ni hitta de nya, kluriga stjärnorna?

Vårfestivalen är tillbaka!
När vi firade Vårfestivalen för ett par veckor sedan verkade Marley vara på ett lite skumt humör och det var flera av er som inte kunde påbörja hans uppdrag. Vi har tagit oss ett snack med Marley och nu ska ni alla kunna spela uppdragen för att få den roliga potatiströjan! 

Hästmarknaden
Kila över till Västkobbens Fiskeby om du vill säga hej till Eddie och Ferdinand den här veckan! 

Star Stable Game News
Om du vill se veckans avsnitt med Matilda och Game master Ylva vet du vart du hittar dem!

Ha en strålande vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥
 
 

» Ny SC-kod!

En ny värdekod ligger ute, COMMUNITYLOVE, den ger 150 SC.