Unborn 8.0 Black Pointer

Nya arabiska fullblod?

I morse när jag loggade in på Instagram möttes jag av en massa bilder på vad spelare tror är ett uppdaterat, nytt arabiskt fullblod som kommer på onsdag. Min första reaktion?

Jaaaaa!!! Äntligen! Jag har längtat så länge efter en remake på de arabiska fullbloden och nu så händer det. Dem är så fina och har alltid varit en favorit-hästras. Jag har redan en arab men jag tycker den ser så stel ut när den springer i nuläget och kroppsformen är lite konstig. Det kan ju också vara en Tennesse Walking horse, med tanke på svansen. Om det nu mot förmodan är det så tror jag det också blir bra, hihi.  Bilden nedan la SSO-teamet upp på deras facebook-sida med texten: "Kommer snart till Jorvik... " Så spännande!

 Jag längtar tills nästa uppdatering...
 
Bortsett från de nya arabernas ankomst finns det ju något annat att fira. Idag är det Sveriges nationaldag! Det skall firas med massa jordgubbar, potäter och köttbullar, hihi.  Vad skall ni göra idag? Jag skall nog till min farmor och farfar och fika. Med tanke på det, nu måste jag göra mig iordning så jag avslutar inlägget. Glad nationaldag till alla mina fina läsare, ha en riktigt bra dag! 
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: