Unborn 8.0 Black Pointer

De gamla uppdragen i Star Stable Online

Som ni kanske vet har jag två olika karaktärer på Star Stable Online, den första är ju såklart Lydia Northfall. Den andra heter Sara Sunray och är nu i level 11 har jag för mig.  Jag har henne mestadels för att få tillgång till de supersnygga kläderna i "värva en vän"-funktionen. En bit in i det hela nu har jag börjat uppmärksamma andra fördelar med ett extrakonto, bla. de gamla uppdragen.
 Det var först när jag började på de uppdragen med henne som jag insåg hur mycket jag saknade dem. Vissa av uppdragen hade jag nästan glömt av fanns och när jag gjorde om dem fick jag en såndär "ahaa,juste!"-känsla. Det ger mig en sån "nostalgikick" att göra de gamla uppdragen (speciellt huvuduppdragen) och jag saknar verkligen sättet de gjordes på. Det är en betydligt stor skillnad mellan de nya och gamla uppdragen. 
 
Den största skillnaden är nog att de äldre uppdragen kändes mer genomtänkta. Konversationerna med NPC:S visade också på mer personlighet i de gamla uppdragen och mer spänning hände också då. Till exempel som på bilden nedan då man skulle rida efter en maskerad ryttare som lyckats nappa åt sig ett foto på Mr. Sands. Sådan spänning finns det inte så mycket av i de nya uppdragen, tyvärr. 
Ett tips till alla er som saknar de gamla uppdragen och vill börja om på nytt med en ny inloggning: koppla ett nytt konto du skapat till "värva en vän"-funktionen så får du lite kläder, starcoins osv. på köpet.
 
Att göra de gamla huvuduppdragen på mitt extrakonto påminner mig om varför jag gillar SSO så mycket. 
Tack SSO-team för allt ni gör!
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt SSO Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: