Unborn 8.0 Black Pointer

» En väldigt sen midsommar-hälsning

Glad sen midsommar från mig och Nobleshade, haha! Nu i sommar så kommer det tyvärr inte bli så många blogginlägg, sommarn är kort och jag spenderar hellre min tid ute i solen än framför datorn. Jag kommer lägga upp ett blogginlägg då och då men inte allt för ofta. Jag hoppas det är okej!  Det blir också några ridläger i sommar som jag kanske kan uppdatera lite kring, men då blir det ju förstås inte så SSO-fokuserat. När skolan drar igång igen kommer jag förhoppningsvis ha mer tid att blogga. Tack till dig som fortfarande läser min blogg <3
 

» Byta utseende på karaktären

Hejsan! Nu är jag tillbaka igen och är redo att blogga för fullt. Jag har en hel del grejer att få klart i skolan nu då det börjar gå mot sommarlov men jag har fått ordning på det mesta de senaste dagarna. Om två dagar blir det sommarlov för min del, äntligen!
 
Jag har faktiskt tänkt göra en "sommar-makeover" på min karaktär, vad tycker ni? Jag är mest insatt på ansiktet i bilden nedanför men jag är inte säker ännu, ni får helt enkelt vänta och se resultatet hihi!
 
 

» En kort paus

Skall ta en kort paus från bloggandet på några dagar bara, vi ses!